Aladağ Kış Sporları Merkezi için

Aladağ Kış Sporları Merkezi için çalışmalar hız kazandı


KONYA (A.A) - Aladağa kış sporları merkezi yapılması konusunda başlatılan çalışmalar hız kazandı.
     Aladağda yapımı planlanan tesislere ulaşımı sağlayacak turizm yolunun asfalt hale getirilmesi için de çalışma başlatıldığı açıklandı.
     Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar ve Kayak Federasyonu Konya İl Temsilcisi Zarif Yıldırım, Konya İl Genel Meclisi Ali Selviyi makamında ziyaret ederek,hayata geçirilmesi için çalışma başlatılan Aladağ Kış Sporları Merkezi Projesine ve Derbent ilçe merkezi ile Aladağ arasındaki 5 kilometrelik turizm yolunun asfaltlanması konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
     Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Aladağ deyince artık kayak faaliyetleri ve kayak merkezinin birbiriyle özdeşleştiğini belirterek, Konyamız için çok önemli bir hayati proje olduğunu düşünüyoruz. Konyaya yeni bir açılım getirecek. Gerek alternatif turizm kapsamında, gerekse sportif manada oradaki kayak sporlarının yapılacağı alanları düşündüğümüz zaman Konya ülkemizin tam da merkezinde önemli bir kış sporu merkezi ve turizm şehri haline geliyor. Bu konudaki kararlı çalışmalar sürüyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aladağ Kış Sporları Merkezi için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER