Alanyada AB destekli futbol turnuvası

Alanyada AB destekli futbol turnuvası -Alanyada Avrupa Birliği Gençlik Programı kapsamında hazırlanan ve 14 bin avro hibe alınan Alanya Tarım Kupası Futbol Turnuvası düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Alanyada Avrupa Birliği Gençlik Programı kapsamında hazırlanan ve 14 bin avro hibe alınan Alanya Tarım Kupası Futbol Turnuvası düzenlenecek.
     Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Emişbeleni Belediyesi ve Antalya Bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliğinin hazırladığı ve 14 bin avro hibe alınan Tarım Eğitim Çevre Grubu, Bilim ve Çevre Projesi kapsamında Alanya Tarım Kupası Futbol Turnuvası düzenlenecek.
     Antalya Bölgesi Tarım Kooperatifleri Birliği ve Toslak-Hacıkerimler-Yeniköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Özen, Emişbeleni Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kırsal alandaki gençlerin aktivitelerinin geliştirilmesi, sosyal alanda daha iyi fikirler edinmesi anlamında geliştirdikleri projeye 14 bin avro hibe desteği aldıklarını söyledi.
     Turnuvanın Emişbeleni Spor Tesislerinde gerçekleştirileceğini bildiren Özen, Avrupa Birliği projesi kapsamında futbol turnuvası organize ediyoruz. Futbol turnuvasıyla kırsal alandaki gençlerin sosyal etkinliklere daha etkin katılmasını eğitim ve tanıtım faaliyetleriyle daha aktif rol almasını istiyoruz dedi.
     Özen, projenin 30 Martta başlayacağını, 16 Mayısta sona ereceğini kaydederek, katılacak takımlara ilgili bir sınırlama bulunmadığını anlattı.
     Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ ise bölge insanın, gençliğin vakit geçirmesi için hazırladıkları tesislerin amacına uygun bir projeye ev sahipliği yapacağını dile getirerek, bölgede tarımla uğraşan gençliğin turnuvayla kaynaşarak güzel vakit geçireceklerini düşündüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada AB destekli futbol turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER