Alaplıda ortaokul yapımı için köylülerden destek

Alaplıda ortaokul yapımı için köylülerden destek


ZONGULDAK (A.A) - Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya, köylerine yapılması planlanan 16 derslikli ortaokulun inşası için çevre köylerin de seferber olduğunu bildirdi.
     Karakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zonguldak Valisi Sayın Erol Ayyıldızla okul yapımı için imzalanan protokolün ardından inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
     Çevre köylerde yaşayan vatandaşlarla hareket ederek okulu tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Karakaya, şöyle konuştu:
     "Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme, Tesis Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneği adı altında köyümüzdeki mevcut okulunun yanına 16 derslik okul yapımı için tüm prosedürleri tamamladık. Çatak, Halı ve Canmazlı köylerinde yaşayan vatandaşlarımız okulun yapımı için büyük destek veriyorlar. Diğer köyler de okul yapımında destek olacaklarını belirtiyorlar. Önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarına başlayacağız. Okul yapımı için herkesin desteğini bekliyoruz. Yeni yapılacak okulu 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi hedefliyoruz."
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplıda ortaokul yapımı için köylülerden destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER