Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: -Üzerime kayıtlı mal varlıklarımın hiçbirini belediye başkanlığı döneminde almadım


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Üzerime kayıtlı mal varlıklarımın hiçbirini belediye başkanlığı döneminde almadım dedi.
     Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yerel gazetede hakkında inşaat ruhsatı karşılığında daire aldı haberinin asılsız olduğunu söyledi.
     Hakkındaki haberlerin siyasi nedenlerle yapıldığını savunan Çimenoğlu, şunları kaydetti:
     Tüm belediye başkanları mal varlıklarını gazeteciler önünde açıklamalıdır. Yaklaşık 25 yıl eşimle çalışarak birikimlerimizle bir şeyler aldık. Üzerime kayıtlı mal varlıklarımın hiçbirini belediye başkanlığı döneminde almadım. Her şeyimi doktorluk yaptığım dönemde aldım. Açıkladığım mal varlığımın bütün belediye başkanlarına örnek olmasını diliyorum. Bir yerel gazetenin, 18 yıl önce alınmış bir evi Bir inşaat ruhsatı karşılığında daire mi aldın- demesi ayıptır ve iftiradır. Belediye ilgili şunu yapamadın veya bunu yapamadın densin, kimseye gönül koymam ve karşılık veririm. Haklı olduğunuz yerde haklısınız derim. Haksız olduğunuz yerde de sesimi çıkarmam. Bugüne kadar hizmetimden dolayı hakkımda yazılan yazılara ne cevap verdim ne de eleştirdim. Ama hepimiz şerefimiz ve namusumuz için yaşıyoruz. Benim böyle bir şerefsizliği namussuzluğu kabul etmem mümkün değil. Böyle bir iddiası olan iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Bu siyasi bir olaydır.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER