Aldırmazdan yeni eğitim

Aldırmazdan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ülkeye, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.
     Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayınlayan Aldırmaz, eğitimin toplumların geleceği için en önemli unsur olduğuna dikkati çekerek, Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin emanet edileceği çocukların ve gençlerin eğitiminin hayati önem taşıdığını kaydetti.
     Aldırmaz, kalkınmanın temelinde eğitimin bulunduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:
     Eğitim seviyesinin yükselmesi ve çocuklarımızın çağdaş eğitim alması Türkiyenin dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında yerini almasında en büyük faktör olacaktır. Büyük Önder Atatürkün işaret ettiği ve hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak ancak eğitimle mümkündür. Sizler belirleyeceğiniz büyük hedeflerle gelecekte ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. Belirlediğiniz hedef, ne kadar büyük olursa, Türkiyenin geleceği de o kadar parlak olacaktır. Sizlere güvenimiz sonsuzdur. Fedakar öğretmenlerimiz de sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, geleceğe hazırlanmanız için üstün bir gayret göstermektedirler. Onlara teşekkür etmek hepimizin borcudur. Bu düşüncelerle yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyor, hepinizin üstün başarılar göstereceğine inanıyorum.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Aldırmazdan yeni eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER