Alman polis heyeti İzmirde

Alman polis heyeti İzmirde -Bremen Eyaleti Emniyet Müdürü Müller ve beraberindeki heyet, İzmirdeki MOBESE sistemini inceledi


İZMİR (A.A) - Almanyanın Bremen Eyaleti Emniyet Müdürü Lutz Müller ve beraberindeki heyet, İzmirdeki MOBESE sistemini inceledi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü ile Bremen Emniyet Teşkilatı arasında imzalanan Karşılıklı Bilgi protokolü kapsamında iki günlük ziyaret için kente gelen Bremen polis heyeti, İzmir Kent Güvenlik Yönetim Sisteminde incelemelerde bulundu. Heyete, birkaç saat önce yürüdükleri Konak Meydanındaki görüntüler izlettirildi.
     İncelemeler sonrasında konuşan Bremen Eyaleti Emniyet Müdürü Lutz Müller, iki kent emniyeti arasında imzalanan protokolün 10 yıl öncesine dayandığını belirtti. Müller, Bilgi alışverişinde bulunduk. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. İzmir polisi, son derece modern teknolojik altyapıyı kullanıyor. Bilgisayar ve bilişim teknolojilerinde çok iyi olduklarını gördüm. İzmir Kent Güvenlik Yönetim Sistemi son derece modern. Altyapısı çok iyi, şehrin büyük bölümü gözetlenebiliyor dedi.
     İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ise, konuk heyetle Suçlularla mücadele ve suçluların iadesi başta olmak üzere çeşitli konularda bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade etti. Bilkay, Teşkilatlar arasında bilgi paylaşımında bulunuyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Alman polis heyeti İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER