ALODİF 2012 Fuarı başladı

ALODİF 2012 Fuarı başladı -Alanya Otel Bar Restoran Donanımları İç ve Dış Mekan Ürünleri Yenileme ve İhtiyaç Malzemeleri İhtisas Fuarı başladı


ANTALYA (A.A) - Alanya Otel Bar Restoran Donanımları İç ve Dış Mekan Ürünleri Yenileme ve İhtiyaç Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF 2012) başladı.
     AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım firması tarafından 13-16 Aralık tarihlerinde organize edilen ALODİF 2012, Kestel beldesi Park Karting Tesislerinde açıldı. Fuarın açılış törenine Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Mustafa Tuna, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim ile çok sayıda davetli katıldı.
     Yaklaşık 70 markayla 48 firmanın stant açtığı fuarın açılışında konuşan AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, Alanyada düzenlenen fuarın bölge ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladığını söyledi. Fuarı gerçekleştirirken yoğun bir emek harcadıklarını dile getiren Aktaş, fuarın özellikle turizm sektörünün lokomotifi oteller başta olmak üzere bar, restoran ve diğer işletmelerin sezon sonrasında eksikliklerinin ve ihtiyaçlarının tespit edilip, yeni sezona daha donanımlı ve eksiksiz girebilmeleri adına önemli olduğunu söyledi.
     Aktaş fuarın kolay gerçekleştirilmediğini ifade ederek, Kolay olmadı. Eksik olanlar oldu, ama bunlar zamanla giderilecek. Hep birlikte bunu daha iyiye götüreceğiz. Bu çabalarımız eksilmeden devam edecek dedi.
     TGF Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim ise fuara gazeteciler olarak destek verdiklerini, Alanya olarak hep birlikte destek vermeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.
     ALTSO Meclis Başkanı Mustafa Tuna ise Alanya için yapılan güzel çalışmaya teşekkür ederek, daha çok ve daha büyük fuarlarda buluşmak istediklerini kaydetti.
     Fuar, 16 Aralıka kadar devam edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ALODİF 2012 Fuarı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER