Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu:

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu: -Anadolu Ajansı, Genel Müdür Kemal Öztürkün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında yer almaya başladı


EDİRNE (A.A) - Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Anadolu Ajansı, Genel Müdür Kemal Öztürkün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında yer almaya başladı dedi.
     Cankaloğlu, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı konuşmada, Atatürkün direktifiyle kurulan Anadolu Ajansının gün geçtikçe başarılarını artırdığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Kamuoyunun haber alma hakkının son derece önemli olduğunu ifade eden Cankaloğlu, şunları kaydetti:
     Bu kutsal görevi yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz. Türkiyenin sesini dünyaya duyuran, kuruluş felsefesinde de var olan bu işlevini şimdilerde daha da geliştiren milli kuruluşumuz Anadolu Ajansı da her zaman bizleri gururlandırıyor.
     Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürkün yönetimindeki ekiple dünyanın sayılı haber ajanslarının arasında yer almaya başladı. Bununla övünüyoruz. Tarafsız, etik habercilik anlayışıyla geçmişten getirdiği felsefelerinin üzerine koyduğu atılımlarla yakında dünyanın gıptayla bakacağı bir haber ajansı haline geleceğinden hiç kuşkumuz yok.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER