Altay Teknik Direktörü Çalışkan:

Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Zamanla oyun olarak da istediğimiz seviyeye geleceğiz


İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta İnegölsporu 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Altayın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, Zamanla oyun olarak istediğimiz seviyeye de geleceğiz dedi.
     Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmirde ilk resmi maçlarına çıktıklarını, hava şartlarının oyunlarını etkilediğini söyledi.
     Rakipleri İnegölsporun da takım oyununu sahaya çok iyi yansıttığını kaydeden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Maç genelde ortada geçti. Fakat futbolcularımız hava şartlarına rağmen birlik beraberlik içinde ve özverili mücadele etti. Müsabakayı kazandığımız için mutluyuz. Her müsabakayı ayrı değerlendiriyoruz. Sezona 20 yeni oyuncuyla başladık. Takım olmamız adına mücadele etmemiz ve maç kazanmamız gerekiyor. Futbolcularımız çok iyi savaşıyor. Zamanla oyun olarak da istediğimiz seviyeye geleceğiz. Özgüvenimiz arttıkça Büyük Altaya yakışacak yerlere geleceğiz.
     Çalışkan, Ofspor maçının ardından İnegölspor karşılaşmasında da oyuna sonradan dahil olan ve takımın tek golünü kaydeden Abdulkadir Kuzeyin çok iyi çalıştığını belirterek, Abdulkadirin zamana ihtiyacı var. Damla bile oluşunca damlıyor. Bu süreci Abdulkadir de iyi geçirirse her zaman formaya sahip olur diye konuştu.
     Ligde ikinci haftayı da lider geçen Altaylı futbolcular, bugünü izinli geçirdikten sonra gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Altay Teknik Direktörü Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER