Altın Boynuz Yol Koşusu

Altın Boynuz Yol Koşusu -Koşu nedeniyle 6 Mayıs Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak


İSTANBUL (A.A) - Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen geleneksel 10. Altın Boynuz Yol Koşusu nedeniyle 6 Mayıs Pazar günü Fatih ve Eyüpteki bazı yollar trafiğe kapatılacak.
     İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 6 Mayıs Pazar günü Kadir Has Üniversitesi geleneksel 10. Altın Boynuz Yol Koşusunun yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada, bu nedenle saat 07.30dan itibaren Unkapanı-8 Mayıs Kavşağı arası, Balat Sahil Yolu gidiş ve geliş güzergahı ile bu güzergaha çıkan cadde ve sokaklar ile Haliç Köprüsünden Ayvansaraya inişlerin (kuzey-güney) trafiğe kapatılacağı kaydedildi.
     Kapatılan yollara alternatif olarak, 8 Mayıs Kavşağından gelen trafik akışının Eyüp istikametine, E-5 kuzeyden gelen akışın Cevizlibağ istikametine, E-5 güneyden gelen akışın Savaklar Caddesi Edirnekapı istikametine, Savaklar Caddesinden gelen akışın E-5 güney Haliç Yeniköprü istikametine, Atatürk Bulvarından gelen akışın Unkapanı Köprüsü Taksim istikametine, Ragıp Gümüşpala Caddesinden gelen akışın Atatürk Bulvarı Aksaray istikametine, Unkapanı Köprüsünden gelen akışın ise Atatürk Bulvarı Aksaray istikametine yönlendirileceği bildirildi.
     (FND-TUR-KAF)
<< Önceki Haber Altın Boynuz Yol Koşusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER