Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri -Törende 2 ödül alan Yalova Belediye Başkanı Koçal: Bir birincilik bir de birincisi olmayan kategoride ikincilik almaktan dolayı gurur duyduk


YALOVA (A.A) - Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde 2 dalda ödül alan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Bir birincilik bir de birincisi olmayan kategoride ikincilik almaktan dolayı gurur duyduk dedi.
     İstanbulda düzenlenen törende Zamandan ve Mekandan Bağımsız Kamu Yönetimi (ZAMBAK) projesiyle birincilik, Göçmen Mahallesi Sağlıklaştırma Uygulamaları projesiyle de ikincilik ödülüne layık görülen Başkan Koçal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     İkincilik aldıkları kategoride birincilik ödülü verilmediğini belirten Koçal, şöyle konuştu:
     Bu da aslında birincilik ödülü sayılır. 90 puanla ikinci olduk. Verilen diğer ödülleri görünce bir eksikliğimizi hissettik. Biz Yalovada yaptığımız birçok işi kendi açımızdan sıradan kabul etmişiz. Bu nedenle de yarışmaya yollamamışız. Yollasaydık bizden başka kimse ödül alamazdı. Mesela bizim çiçek halımız buradan mutlaka bir ödül alırdı. Mesela trafik eğitim alanı ödül aldı. Biz bunu bütün okullarda yaptık. Organik Ulaşım tek başına önemli bir olay. Bunları ihmal etmişiz. Bu projeleri seneye yarışmaya yollayacağız. Önümüzdeki sene bütün ödüller bizim. Bir birincilik bir de birincisi olmayan kategoride ikincilik almaktan dolayı gurur duyduk. Yalova halkına hediyemiz olsun. Tüm belediye çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum
     ZAMBAK projesinin ileride daha da ödüllere layık görüleceğini de sözlerine ekleyen Koçal, ZAMBAK kamu yönetimde bir devrim. ZAMBAKın daha çok ses getireceğine inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Metin Aktaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER