altın Kozanın gezici sinema tırının 18.

altın Kozanın gezici sinema tırının 18. durağı İmamoğlu


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 18. durağı İmamoğlu ilçesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, ilçelerdeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.
     İmamoğlundaki etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konserinden sonra, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Ali Şenozan Konservatuvarı sanatçıları Feridun Dalgınlı, Ferhat Deli ve Serkan Yontar, seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, Yıllardır düzenlenen Altın Koza Film Festivalinin bir etkinliği olan gezici sinema, bugün bizlerle. Gezici sinema yola çıkarken Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaza İmamoğluna da gelmesi için teklifte bulundum. Sağolsunlar olumlu karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aldırmaz da bugün aramızda olacaktı ancak, daha önceden planlanan bir programı nedeniyle gelemedi. Kendisinin sevgi ve saygılarını size iletiyorum ifadelerini kullandı.
     Altunköse, konuşmasında İmamoğluna yaptığı hizmetleri de anlattı.
     Daha sonra Neşeli Hayat filminin gösterimi yapıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber altın Kozanın gezici sinema tırının 18. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER