Altın saklı sobayı hurdacıya sattı

Altın saklı sobayı hurdacıya sattı -İzmirin Yeşilyurt semtinde bir kişinin çevreye borcunu ödemek için ailesinin evinden çalarak hurdacıya 225 liraya sattığı bazı eski eşyalar arasında 15 bin liralık ziynet eşyasının saklı olduğu eski bi


İZMİR (A.A) - İzmirin Yeşilyurt semtinde bir kişinin çevreye borcunu ödemek için ailesinin evinden çalarak hurdacıya 225 liraya sattığı bazı eski eşyalar arasında 15 bin liralık ziynet eşyasının saklı olduğu eski bir soba çıktı.
     Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt 9106 Sokakta yaşayan C.K. (65) ve S.K. (70) hastalanan akrabalarını ziyaret etmek amacıyla Ankaraya gitti.
     C.K. ve S.Knin kızı T.G. kontrol etmek amacıyla eve gittiği sırada bazı eşyaların çalındığını fark ederek polise başvurdu.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda C.K. ve S.Knin evli olan oğlu F.Knin (31) eve zorlamadan girdiği ve evdeki buzdolabı, soba gibi eşyaları 225 liraya hurdacıya sattığı ortaya çıktı.
     F.Knin anne ve babasının evinden gizlice alarak hurdacıya sattığı eski sobanın alt bölümünde 15 bin liralık ziynet eşyasının saklı olduğu bilgisini alan ekipler, F.Kyi evinde gözaltına aldı, hurdacıya ulaşarak eşyaları satılmadan ele geçirdi.
     Satın aldığı eşyalar arasında altınların saklandığından habersiz hurdacının ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı, F.Knin ise hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçundan mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Altın saklı sobayı hurdacıya sattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER