Altınordu gün sayıyor

Altınordu gün sayıyor -Teknik direktör Eroğlu: Aradaki 5 puan fark avantaj ancak şampiyonluk yarışı zorlu bir şekilde devam ediyor


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta son 5 haftaya en yakın takipçisi Darıca Gençlerbirliğinin 5 puan önünde giren Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Aradaki 5 puan fark avantaj ancak şampiyonluk yarışı zorlu bir şekilde devam ediyor dedi.
     Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta Emrespor karşısında takım futbolunu bir kez daha öne çıkardıklarını, gol sevinçlerindeki coşkunun bile bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.
     Karşılaşmada 2-0 öne geçtikten sonra dikkatlerinin dağılmasına rağmen müsabakayı 3-1 kazandıklarını kaydeden Eroğlu, Darıca Gençlerbirliğinin puan kaybı haftayı daha mutlu kapatmamızı sağladı. Bizi destekleyen futbol okulu öğrencilerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Ligde son 5 haftaya avantajlı girdiklerini ancak ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini kaydeden Eroğlu, Her an her şey değişebilir. Aradaki 5 puan fark avantaj ancak şampiyonluk yarışı zorlu bir şekilde devam ediyor. Hata yapma lüksümüz yok. Yozgat ve Darıca maçlarını da kazanırsak bu avantajımızı korumuş oluruz. Yoksa yarış son maça kadar devam edecektir dedi.
     Ligi lider bitiren ekibin direkt Spor Toto 2. Lige yükseleceği Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Altınordu son 5 haftaya 68 puanla en yakın rakibi Darıca Gençlerbirliğinin 5 puan önünde girdi.
     Kalan 5 haftada Yimpaş Yozgatspor, Darıca Gençlerbirliği (D), Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Maltepespor (D) ve Gümüşhanesporla karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Altınordu gün sayıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER