Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: İyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum ve daha da iyi olacağız


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, İyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum ve daha da iyi olacağız dedi.
     Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehirde sürdüren Altınordunun teknik direktörü Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Nevşehir kampında ilk hazırlık maçlarında yarın Erzincansporla karşılaşacaklarını, kampın sorunsuz devam ettiğini kaydetti.
     Eroğlu, sabah ve öğleden sonra yapılan çalışmalarda fiziksel ve taktiksel antrenmanların yanında oyuncuları gruplara ayırarak da çalıştıklarını belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Grup çalışmalarımızda savunma ve hücum oyuncularını ayrı ayrı çalışmaya tabi tutuyoruz. Grup çalışmasının ardından bölümleri birleştirerek oyuncuların uyumunu çabuklaştırmaya gayret gösteriyoruz. Herkes üzerine düşüne iyi bir şekilde yapmaya özen gösteriyor. İlk hazırlık maçımızı Erzincanspor ile oynayacağız. Bu maçta tüm futbolculara şans vereceğiz. Erzincan önünde iki takım halinde mücadele edeceğiz. İyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum ve daha da iyi olacağız.
     Altınordu ile Erzincanspor arasındaki karşılaşma Nar sahasında saat 17.30da başlayacak. Kırmızı-lacivertli ekip, pazar günü de Pazarspor karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER