Amasyada kaçak sigara ve cep telefonu

Amasyada kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi -Kentte yapılan yol uygulamalarında 66 bin 890 paket kaçak sigara ile yurda kaçak yollarla sokulan 113 adet cep telefonu ele geçirildi


AMASYA (A.A) - Amasya Emniyet Müdürlüğünce yapılan yol uygulamalarında 66 bin 890 paket kaçak sigara ile yurda kaçak yollarla sokulan 113 adet cep telefonu ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Amasya merkez ve ilçelerinde son bir haftada durdurdukları araçlarda yaptıkları aramalarda, yurda kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen 66 bin 890 paket sigara, 113 adet değişik markalarda cep telefonu ile birer adet ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile çok sayıda fişek buldu.
     Kaçakçılığa ilişkin 11 kişinin gözaltına alındığı, bu kişilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.
     Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarda emeği geçen personele teşekkür ederek, söz konusu uygulamaların periyodik olarak Amasya merkez ve ilçelerinde sürdürüldüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Amasyada kaçak sigara ve cep telefonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER