Amasya İl Genel Meclisi Kasım Ayı

Amasya İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Suluovada gerçekleşti


AMASYA (A.A) - Amasya İl Genel Meclis Üyeleri Kasım ayı toplantısını Meclis Başkanı Mustafa Çıttır yönetiminde Suluovada gerçekleştirdi.
     İki gündem maddesi üzerine yapılan toplantıda, 2012 yılı İl Özel İdaresi ile bağlı birimleri bütçesinin yıl sonu hesaplarının kapatılması ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün sportif faaliyetlerinde engelli sporcular ile diğer branşlardaki sporcuların il içi ve il dışı müsabakalara taşınmasında kullanılmak üzere araç alınması için 2013 yılı programına ödenek konulması teklifleri oy birliğiyle onaylandı.
     Toplantıya katılan Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, İl Genel Meclisi Üyelerini ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
     İl Genel Meclis Üyelerinin Suluovadaki çalışmalar için verdikleri desteklere teşekkür eden Sarıfakıoğulları, şöyle devam etti:
     Suluova hayvancılık ve tarım sektöründe çok önemli potansiyele sahip bir bölgemiz. Ülkemizde bu yönleriyle öne çıkan bir başka ilçe örneği yok. Ülkemizin kırmızı et ihtiyacının yüzde 4ünü Suluova karşılamaktadır. Türkiyedeki ilk organize ihtisas besi bölgesi Suluovada faaliyete geçmiştir. Bu avantajlarımızı orta ve uzun vadede emin adımlarla ilerletmek istiyoruz. Potansiyeli yüksek cazibe merkezi konumundaki ilçemize Suluovalıların dışında başka yatırımların yapılması ve il ve ülke genelinde rağbet görmesi için desteklerinizi bekliyoruz. İlçemizin daha mamur olması ve refah seviyesinin daha yükseltilebilmesi adına bugüne kadar verdiğiniz katkıların devamını bekliyoruz.
     Düzenli olarak meclis toplantılarını il merkezi ve ilçelerde yaptıklarını belirten Meclis Başkanı Mustafa Çıttır ise, Kasım ayı toplantımızı Suluovada düzenlemekten çok memnun kaldık. İlimizin en önemli ilçelerinden birisi olan Suluovamızda hizmet noktasında çok büyük bir eksiklik yok. Gereken desteği her zaman verdik ve vermeye devam edeceğiz. Sadece Akdağ bölgesinin yüksek kesimlerinde yer alan köylerimizin bağlantı yollarında asfalt eksikliği var. Bunu da önümüzdeki dönemde tamamlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya İl Genel Meclisi Kasım Ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER