Ambulans helikopter prematüre bebek için havalandı

Ambulans helikopter prematüre bebek için havalandı -Fethiyede 28 haftalıkken dünyaya gelen ve solunum yetmezliği çeken prematüre bebek, ambulans helikopterle Antalyaya sevk edildi


MUĞLA (A.A) - Fethiyede erken doğumla dünyaya gelen ve solunum yetmezliği çeken prematüre bebek, ambulans helikopterle Antalyaya gönderildi.
     İlçedeki özel bir hastanede 28 haftalıkken 1 kilo 200 gram olarak dünyaya gelen Volkan-Zeliha Aytan çiftinin kız bebeği, doğumun ardından solunum güçlüğü çekmeye başladı. Doktorlar, bebeğin Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmesine karar verdi.
     Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Antalyadan havalanan ambulans helikopter, Fethiye Devlet Hastanesi bahçesindeki helikopter pistine indi. İsmi henüz konulmayan bebek, hastane bahçesinde bekleyen ambulanstan doktorun kucağında helikoptere götürüldü. Ambulans helikopter, daha sonra Antalyaya hareket etti.
    
     -Helikopterin rüzgarı, yaşlı adamın düşmesine neden oldu-
    
     Öte yandan muayene için Fethiye Devlet Hastanesine gelen 68 yaşındaki Fehmi Ekinci, ambulans helikopterin piste inişi sırasında oluşan rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek düştü. Başını yere çarpan Ekinci, sedyeyle acil servise götürüldü. Ekincinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ambulans helikopter prematüre bebek için havalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER