Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -İzmir Valisi Kıraç: 80 ülkede faaliyet göstermeyi ve birçok dilde yayın yapmayı, yansız, tarafsız, birebir yayın yapmayı kendine misyon edinmiş AAya bu güzel hedeflere ulaşma çabasında başarılar diliyoru


İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, AAnın 93 yıllık tarihinde Türkiyenin sesinin dünyaya duyurulmasında büyük görevler üstlendiğini, yeni dönemde konulan hedeflere ulaşılması noktasında başarılar dilediğini belirtti.
     AAnın 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Kıraç, AAnın 100 yıla yaklaşan çalışma hayatında Türkiye için önemli bir kurum olduğunu, güçlü Türkiyenin sesinin dünyada berrak, tarafsız ve birebir aktarılmasında önemli görevler üstlendiğini söyledi.
     Kıraç, şöyle konuştu:
     AA, bundan sonra da hem yayın yaptığı dil hem de hizmet verdiği ülke sayısını artırmak bakımından büyük bir çalışma içerisinde. Sayın genel müdürü yakinen tanıyorum. Çok başarılı bir insan. Türkiyede çok önemli hizmetlere vesile oldu. AAnın da 100. yıl hedeflerine ulaşması için gayret gösterecektir. 80 ülkede faaliyet göstermeyi ve birçok dilde yayın yapmayı, yansız, tarafsız, birebir yayın yapmayı kendine misyon edinmiş AAya bu güzel hedeflere ulaşma çabasında başarılar diliyorum. Daha nice yüz yıllara. AA çalışanlarına da verdikleri emek nedeniyle teşekkürlerimi ifade ediyorum.
    
     Muhabir: Tolga Albay
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER