Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Ordu Belediye Başkanı Torun: -Ülkemizde basın yayın kuruluşlarının sayılarının artması dikkati çekse de, Anadolu Ajansının bunlar içindeki farklı yeri daha uzun yıllar devam edecek gibi görülmekted


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ülkemizde basın yayın kuruluşlarının sayılarının artması dikkati çekse de, Anadolu Ajansının bunlar içindeki farklı yeri daha uzun yıllar devam edecek gibi görülmektedir dedi.
     Torun, Anadolu Ajansının 93üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, teknoloji çağının yaşandığı dünyada insanların olaylara ve haberlere ulaşma imkanının her geçen gün arttığını belirtti.
     Basının temel taşı gazetecilerin ve ajansların özveri ile görevlerini yerine getirmekte olduğunu ifade eden Torun, mesajında şunları kaydetti:
     Bugün gazetelerimizi ya da televizyonlarımızı açtığımızda, dünyanın en tehlikeli bölgelerinde hayatını hiçe sayarak okuyucusuna ve izleyeceğine haber sunan arkadaşlarımızın fedakarca çalışmalarını görebiliriz. Ülkemizde basın yayın kuruluşlarının sayılarının artması dikkati çekse de, Anadolu Ajansının bunlar içindeki farklı yeri daha uzun yıllar devam edecek gibi görülmektedir. Dünyanın bir çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizin de her yanına dağılarak kılcal damar işlevini gören gazetecilerimiz, Anadolu Ajansının yükselişindeki temel taşları oluşturmaktadır. Bu anlamda Anadolu Ajansı yöneticileri ile tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER