Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Ardahan Valisi Azizoğlu: Anadolu Ajansı, üstlendiği misyon gereği milletimiz ve büyüyen ülkemiz için son derece önemlidir


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Anadolu Ajansı, üstlendiği misyon gereği milletimiz ve büyüyen ülkemiz için son derece önemlidir dedi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın 93 yıl boyunca Türkiyenin sesinin dünyaya duyurduğunu belirterek, hedefine emin adımlarla ilerlediğini bildirdi.
     AAnın 100 yıla yaklaşan başarılı çalışma hayatında Türkiye ve dünya için önemli bir kurum olduğunu ifade eden Azizoğlu, Bugün büyüyen ve güçlenen bir Türkiye var. Bu ülkenin de güçlü sesi AA olmuştur. AAnın görevindeki doğruluğu ve tarafsızlığı ayrıca kimliğine önemli bir değer katmıştır. AA, bu ülkenin ve bu milletin beklentilerine etkili bir şeklide karşılık vermektedir. Bunu rahatlıkla görüyoruz dedi.
     Anadolu Ajansının son yıllarda yapığı atılımlarla Türkiyenin sesini dünyaya duyurduğunu dile getiren Azizoğlu, şunları ifade etti:
     Türkiye büyüdükçe AA büyüyecek, AA büyüdükçe Türkiye büyüyecek. Bizim büyümemiz sadece bizim için önemli değil. Bizim büyümemiz, bölge için bütün dünya için bütün insanlık için önemli. Dolayısıyla böyle büyüme gösteren bir ülkenin sesini dünyaya duyuran AAda haklı olarak büyüyecek. Daha da büyüyecek bundan ümitliyiz.
    
     -Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Başlı-
    
     Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı da AAnın sadece Türkiyede değil, dünyada da önemli ajanslar arasında yer aldığını, üstlendiği misyon gereği marka olduğunu kaydetti.
     AAnın Türk milletine ve Türkiyeye Atatürkün hediyesi olduğunu anımsatan Başlı, Dünyadaki seçkin ajanslar arasında ülkemin ajansının yer alması beni onurlandırmıştır. Bu nedenle AAnın 93. yıl dönümünü dernek olarak kutluyorum. Tüm gazeteci arkadaşlarım adına daha nice yıllar ve nice başarılara diliyorum. AA, özellikle son yıllarda çok büyük bir atılım içine girdiğini görüyoruz. Temennimiz, dünyada da ses dünyada en etkili olan bir ajans olmasıdır şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER