Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Eskici: -AA, Türkiyenin olduğu gibi dünyanın da sayılı ve etkili haber ajansları arasında yer alıyor


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelide günlük yayınlanan Yeşilyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici, Anadolu Ajansının (AA) Türkiyenin olduğu gibi dünyanın da sayılı ve etkili haber ajansları arasında yer aldığını belirtti.
     Eskici, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AAnın Türkiyenin en önemli haber kurumlarından biri olduğunu ifade etti.
     AAnın Türkiyenin köklü, güvenilir ve öncü haber ajansı olduğunu aktaran Eskici, şunları kaydetti:
     AA kuruluşundan bu yana Türk milletinin sesi, gözü ve kulağı olmaya devam ediyor. AA, Türkiyenin olduğu gibi dünyanın da sayılı ve etkili haber ajansları arasında yer alıyor. AA, ciddi ve güvenilir haberciliğin adresi olarak varlığını sürürken her geçen gün haber, fotoğraf ve görüntü kalitesini arttırıyor. 5 dilde Türkiye, dünya, politika, ekonomi, yaşam, eğitim, bilim teknoloji, sağlık, kültür, sanat ve spor haberlerinin yanı sıra özel, kurumsal ve şirket haberleri de yayınlayarak bugünkü etkili seviyesine ulaştı. AAnın 93. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER