Anadolu Ligi Taekwon

Anadolu Ligi Taekwon-Do Müsabakaları -Niğdede yapılacak olan müsabakalara Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale ve Niğdeden kulüp sporcuları katılacak


NİĞDE (A.A) - Niğde, Anadolu Ligi Teakwon-Do Müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
     Niğde Taekwondo İl Temsilcisi Ufuk Şimşek, yaptığı açıklamada, 5 Şubat Spor Salonunda 06-07 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Taekwon-Do Müsabakalarına Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkaleden kulüplerin katılacağını belirtti.
     Olimpiyatlara sporcu seçmeyi ve yetiştirmeyi hedefleyen Anadolu Ligi Taekwon-Do müsabakalarının Niğdede gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:
     İlimizde 1999-2000 doğumlu sporcuların katılımı ile yapılacak olan müsabakalarda okul sporları talimatı geçerli olacaktır. 5 ilin katılacağı lig, 5 etaptan oluşacak. 2 haftada iller sırası ile birbirleriyle yarışacak olup, finaller ve ödül töreni Nevşehir ilinde yapılacaktır. Niğde Taekwon-Do takımı olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz takım halinde şampiyon olmak. Niğde Taekwon-Do Takımı Gençlik Spor Kulübü, Şimşek Spor Kulübü, Yiğit Spor Kulübü, Dünya Spor Kulübü sporcularından oluşmaktadır.
    
     Muhabir: Murat Kaya
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Anadolu Ligi Taekwon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER