Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili Doğandan,

Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili Doğandan, Vali Aksoya ziyaret


SAMSUN (A.A) - Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili İbrahim Doğan ve beraberindekiler, Samsun Valisi Hüseyin Aksoyu makamında ziyaret etti.
     Doğan, ziyarette, vatandaşların, yaz tarifesinin başladığı Nisan ayından itibaren, Türkiyenin iç hatlarda en fazla noktasına uçuş düzenleyen Anadolujet ile daha fazla noktaya, daha fazla uçuşla seyahat etmek imkanı bulabileceğini söyledi.
     Yaz tarifesinin başlamasıyla Ankara-Samsun uçuşlarının karşılıklı günde 2 sefere çıkarılacağını aktaran Doğan, şunları kaydetti:
     Hem Samsunluların Ankaraya sabah gidip akşam dönmeleri sağlanacak hem de Ankara üzerinden kısa bekleme süreleri ile başta Antalya, Adana, Gaziantep, İzmir, Diyarbakır olmak üzere Anadolunun dört bir yanına seyahat etmeleri için önlerinde daha fazla seçenek olmuş olacaktır. Samsun önemli potansiyellere sahip, Anadolujetin de önemli uçuş noktalarından bir tanesidir. Firma olarak biz başta Samsuna gerçekleştirdiğimiz seferleri artırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bununla birlikte Samsunun tanıtımı için katkı sağlayacak projelerin içinde yer almayı hedefliyoruz.
     Vali Aksoy ise Samsunun, geçmişi, tarihi, doğal güzellikleri, arkeolojisi, kentsel yaşamı ile önemli değerlere ve potansiyellere sahip bir il olduğunu ifade etti.
     Turizm, seyahat ve iş amaçlı Samsuna gelen ziyaretçi sayısının, her yıl bir önceki yıla göre artış gösterdiğini vurgulayan Vali Aksoy, şöyle devam etti:
     İlimizi ziyaret eden misafirlerimizin büyük bir kısmı son yıllarda ülkemizin gelişmesine paralel olarak büyüyen havacılık sektörünün imkanlarını kullanarak bu seyahatleri gerçekleştirmektedirler. Anadolujet ilimize ve yurt içinde birçok noktaya düzenlemiş olduğu bölgesel uçuşlarda, Samsunun var olan değerlerini hava yolu ile seyahat eden yolcularına tanıtarak, ilimizin bu alanda gelişmesi ve tanınmasına önemli bir katkı sağlayacaktır.
     Doğan, Vali Aksoya Anadolujetin uçak maketini hediye etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili Doğandan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER