Anfaş Hetex ve Anfaş Spor Turkey

Anfaş Hetex ve Anfaş Spor Turkey Fuarı -Anfaş Hetex 4. Uluslararası Sağlık Turizmi ve Anfaş Sporturkey Spor Turizmi Fuarı 1 Kasımda kapılarını açacak -140 firmanın stant açacağı fuarı, yurt dışından binin üzerinde ziyaretçi tarafından


ANTALYA (A.A) - Anfaş Hetex 4. Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı ve Anfaş Spor Turkey Spor Turizmi Fuarı 1-3 Kasım tarihlerinde Antalya Expo Centerda düzenlenecek.
     Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, Dedeman Otelde düzenlenen basın toplantısında, düzenlenecek fuarın Türkiyenin konusunda ilk ve tek fuarı olma özelliğine sahip olduğunu söyledi. Çalık, 3 gün açık kalacak ve yaklaşık 140 firmanın stant açacağı Anfaş Hetex ve Sporturkey fuarını 15 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini ifade etti.
     Fuar için tanıtım faaliyetlerinin aylar öncesinden başladığını belirten Çalık, tanıtım faaliyetleri çerçevesinde tanıtma müşavirlerinin birçok ülkede temaslarda bulunduklarını bildirdi. Anfaş ekibinin özellikle Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, İngiltere ve Almanyada sektör mensupları, sektörel kurum, kuruluş ve odalarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiklerini anlatan Çalık, Görüşmeler ve yoğun temaslar neticesinde fuarların binin üzerinde yurt dışı ziyaretçisi tarafından izlenmesi bekleniyor dedi.
     Çalık, fuara Azerbaycan Golf Federasyonu yetkilileri, Kazakistan Acenteler Birliği, Avrupa-Türkiye Sağlık Elemanları Federasyonu, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan SPA Birliği yöneticilerinin oluşturdukları heyetlerle katılım gerçekleştireceğini aktardı. İkili iş görüşmeleri programı için bu yıl fuarın internet sitesinde özel bir panel açılarak görüşmelerin kapsamının daha da genişletildiğini kaydeden Çalık, 25in üzerinde ülkeden gelen sağlık ve spor turizmi temsilcisi firma, doktor ve sigorta şirketleri, asistans firmaları, acenteler, klinik sahipleri ve dernek başkanlarından oluşan ziyaretçi heyetlerinin 140ın üzerinde katılımcı firma ile yaklaşık 2 bin 200 iş görüşmesi yapmasının beklendiğini belirtti.
     Birçok yabancı ülkenin fuarda kendi sağlık turizm tesislerini tanıtma fırsatı bulacaklarını bildiren Mustafa Çalık, fuarın halka açık olacağını ifade etti.
    
     -İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin-
    
     İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin ise spor ve sağlık kavramlarının birbirinden ayrılamayacak iki kavram olduğunu, bu nedenle fuarın oldukça önemli olduğuna dikkati çekti.
     Antalyanın spor ve sağlık turizmine yönelik tesisleriyle bir marka şehir olduğunu vurgulayan Bilgin, Antalyanın İstanbulun ardından en çok özel hastanenin yer aldığı şehirler arasında olduğunu bildirdi. Bilgin, Özel ve kamu ekip ruhuyla hareket etmeliyiz. İnşallah bunu da başaracağız dedi.
     Özellikle kış aylarında Antalyaya yoğun olarak futbol takımlarının kamp çalışmaları için geldiklerine dikkati çeken Bilgin, bölgeye gelen sporcuların her türlü tetkik ve ölçümlerini yapacak tesisler oluşturmak için çalışmaların hızla sürdüğünü anlattı. Bilgin, bu şekilde tesislerin oluşturulmasının ve spor turizmi için Antalyaya gelecek sporculara bu hizmetin verilebilmesinin Antalyanın marka değerine katkı sağlayacağını söyledi.
     Öte yandan 1-3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek fuar kapsamında çeşitli paneller, kurslar ve çalıştaylar da yapılacak.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Anfaş Hetex ve Anfaş Spor Turkey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER