Ankarada panayır coşkusu sürüyor

Ankarada panayır coşkusu sürüyor


ANKARA (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin yaz aylarında, özellikle tatile gitme imkanı bulamayan Ankaralılar için gelenekselleştirdiği Mahallede Şenlik Var panayırı, coşkuyla sürüyor.
     Başkentin ilçe ve mahallelerini dolaşan panayırın bu seferki merkezi Yenimahalle oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karşıyaka Pazarında düzenlenen ve Yenimahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği Mahallede Şenlik Var panayırına katılarak, vatandaşların coşkusunu paylaştı.
     Başkan Gökçek, panayıra katılan vatandaşlar arasında yapılan çekilişle kazananların hediyelerini verdi ve mutluluklarını paylaştı.
     Yaz tatilini Ankarada geçiren çocuklar ve aileleri düşünülerek, bu yıl da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallede Şenlik Var panayırı, yaz akşamlarında kurulduğu bölgeyi eğlencenin merkezi haline dönüştürüyor.
     Mahallede Şenlik Var panayırı, sahne gösterileriyle her yaştan kişinin büyük ilgisini çekiyor. Çeşitli yarışmalar, danslar, sahne şovları, animasyonlar ve kukla gösterileri panayıra renk katıyor.
    
     Muhabir: İlkay Güder
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankarada panayır coşkusu sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER