Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: -Ankara sanatkarlar şehri olmaya başladı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara sanatkarlar şehri olmaya başladı. Sanatkarların da Ankarayı tercih etmesi bizi mutlu ediyor ifadesini kullandı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Shopping Fest kapsamında Ankara Kalesinde düzenlenen 66 Ressam 666 Resim Sergisinin açılışı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapıldı.
     Açılışta konuşan Gökçek, Shopping Fest etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
     Gökçek, Ankaranın dört bir tarafında yaklaşık her gün 300 tane etkinliğimiz oluyor. Bu etkinliklerden bir tanesi ve anlamlı olanı da Kale civarındaki 6 tane ayrı galerimizde yaşanıyor. 66 değerli sanatkar arkadaşımızın, 666 tane eseri burada sergileniyor. Satışa çıkarılıyor. Festival dolayısıyla fedakarlık yapıp, fiyatları da son derece indirdiklerini bana ifade ettiler. Dolayısıyla sanatseverler için büyük bir fırsat diye konuştu.
     Ankaranın sanatın da merkezi olduğunu vurgulayan Melih Gökçek, şunları kaydetti:
     Ankara kesinlikle sanatın da merkezi olmaya başladı. BELMEK diye kurslarımız var. Bu kurslara katılan hanımlar arasında tam 3 bin ressam arkadaşımız bulunuyor. Bu ressam arkadaşların yapmış olduğu eserleri görseniz inanamazsınız. Profesyonellere taş çıkartır şekilde. Bundan dolayı da açıkça söylüyorum, Ankara sanatkarlar şehri olmaya başladı. Sanatkarların da Ankarayı tercih etmesi bizi mutlu ediyor.
     Açılıştan sonra davet üzerine bazı dükkanları ziyaret ederek, esnafla sohbet eden Gökçek, vatandaşlar ve turistlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Serdar Açıl
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER