Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Sincana birçok alanda yeni yatırım yapacağız


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iki yıl içinde Sincana alt yapıdan bağlantı yollarına, hanım lokallerinden spor tesisleri ve ulaşıma kadar birçok alanda yatırım yapacaklarını bildirdi.
     Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Sincan İlçe Kongresine katılan Gökçek, burada Sincanda devam eden ve iki yıl içerisinde yapılacak olan projeleri anlattı.
     Sincanın daha güzel olması için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Gökçek, şunları söyledi:
     Sanayi 12. ve 6. Cadde devamında biliyorsunuz sıkıntı var. Onun projesi hazırlandı. Önümüzdeki ay içinde ihalesini bitecek, bu yıl içinde de tamamlanarak trafiği rahatlatmış olacak. Temelli Sincan bağlantısı için çalışma yapıyoruz. O projenin de çalışması bitmek üzere. Önümüzdeki sene içerisinde o projeyi devreye sokmuş olacağız. Ankara Caddesindeki kaldırım çalışmalarına da başlayacağız.
     Sincanda bulunan Evcil Hayvanlar Bahçesinin kıyı düzenlemesini bu yıl içerisinde bitireceklerini vurgulayan Gökçek, bölgedeki çayın taban kaplamasının da yapılarak mükemmel bir rekreasyon alanı oluşturulacağını söyledi.
     Cimşit Mezarlık alanın genişletilmesi için Hazineden arazi talebinde bulunduklarını belirten Gökçek, gelecek müspet cevabın ardından bu yıl içinde mezarlığın genişletilerek, Karşıyaka Mezarlığında olduğu gibi modern ve mükemmel hale getirileceğini ifade etti.
     Gökçek, 2013 yılının sonuna doğru metronuza da kavuşacaksınız. Metronun işletmesini de yine biz yapacağız. Bizler elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın dedi.
     (MTM-İU)
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER