Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: -Şimdi bir müjde vermek istiyorum, TOKİden Keçiören Esertepede büyük bir alanı, park için satın aldık. Büyük bir vadi yapacağız. Dikmen vadisi gibi çok güzel olacak (Fotoğr


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Şimdi bir müjde vermek istiyorum, TOKİden Keçiören Esertepede büyük bir alanı, park için satın aldık. Büyük bir vadi yapacağız. Dikmen vadisi gibi çok güzel olacak ifadesini kullandı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehirin devam eden çalışmaları hakkında Başkentli kadınlara bilgi veren Gökçek, Harikalar Diyarına, Mavi Göle, Altınparka az kişinin gidebildiğini gözlemliyoruz. Üstü açık otobüsler, 12 ay boyunca ücretsiz tur gezileriyle Ankarayı tanıtacak dedi.
     Kuzey Ankara Projesinin çok önemli olduğunu kaydeden Gökçek, Ankaraya yabancı ülkelerden gelenlerin ilk gördüğü bu bölge, uzun boylu ağaçlar 120 bin metre karelik göl alanı ışıl ışıl yanan oturma grupları, sosyal aktivite alanlarıyla prestijli bir bölgemiz olacak. Yeni Mamakta 5 bin konut yıl sonunda bitecek. Hacı Bayram ve çevresindeki çalışmalarımız çok beğeniliyor. Çankaya da kentsel dönüşüm projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor ifadelerini kulladı.
     Bürokratların da eşlik ettiği gezide yaklaşık 300 kadına konuşan Gökçek, Şimdi bir müjde vermek istiyorum, TOKİden Keçiören Esertepede büyük bir alanı, park için satın aldık. Büyük bir vadi yapacağız. Dikmen vadisi gibi çok güzel olacak. Ayrıca bu ilçeye Aile Yaşam Merkezi de yapacağız diye görüş belirtti.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER