Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararları

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararları


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Gazi Üniversitesi Hastanesi ile Ankaray istasyonu arasına alt geçit inşa edilmesini karara bağladı.
     Yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığındaki toplantıda, Medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Ankaradaki tarihi yerler hakkında gerekli bilgilendirme çalışmalarının yapılıp, bunların Büyükşehir Belediyesi yayın organlarında yayınlanabilirliğinin araştırılması kararı alındı.
     Mecliste, Çayyolunda Aile Yaşam Merkezi yapılması konusunda gerekli çalışmaların yapılarak, bölge halkının hizmetine sunulması kararlaştırıldı.
     Açıklamada, Gazi Üniversitesi Hastanesinden faydalanan hasta, engelli vatandaş ve hasta yakınlarının mağdur olmaması için Ankaray İstasyonu ile hastane arasında alt geçit ile bağlantı yapılması, buranın asansör ve yürüyen merdiven ile desteklenmesi için gerekli çalışmaların yapılması da gündeme alındı.
     Alınan kararlarda okulların kapanması ile birlikte belediye bünyesinde çocukların mahallelerinde eğlenebilecekleri, aktif olarak rol alabilecekleri oyunların düzenlenmesi, engelli ve aileleri için de piknik ve şehirlerarası geziler düzenlenmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması yer aldı.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER