Ankara Büyükşehir Hanım Lokallerinde NLP Semineri

Ankara Büyükşehir Hanım Lokallerinde NLP Semineri -Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hanım Lokallerinde NLP Semineri düzenlendi


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hanım Lokallerinde NLP Semineri düzenlendiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi basın merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkentin 18 farklı noktasında hizmet veren Hanım Lokallerindeki sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor.
     Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Hanım Lokallerinde verilen NLP (Neuro Linguistic Programming) semineriyle hanımlar merak ettikleri tüm konuları uzmanlara danışarak, bilgi sahibi oluyorlar.
     Ankarada bulunan 18 Hanım Lokalinin üyeleri için çeşitli konularda bilgilendirici seminerler verildiğini ifade eden yetkililer, son olarak da NLP uzmanları tarafından stresle başa çıkma ve mutlu yaşamak için yapılması gerekenlerin de anlatıldığı bir seminer düzenlendiğini söylediler.
     Yetkililer, hafıza teknikleri, sorun çözme becerileri, aile içi iletişim ve özgüven kazanma yolları konularının da işlendiği eğitim seminerinde kadınların kişisel gelişimlerine katkı sağlanmasının amaçlandığını kaydettiler.
     Seminerde NLP uzmanları, unutkanlığın önüne geçmek için günde 20 sayfa kitap okumanın hücreleri yenilediğini, bu nedenle herkesin kitap okumasını tavsiye ettiklerini, 21 günde tekrarlanan bilginin hafıza da kalacağını, tekrarlanmaması halinde ise bilgilerin unutulacağını anlatıyorlar.
     Çocuk gelişiminden, sınav stresine kadar hemen her konuda meraklarının giderildiği seminerlerde hanımlar, öğrendiklerini, hayatlarına kattığı faydaları üye arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.
     (YSA-EBG)
<< Önceki Haber Ankara Büyükşehir Hanım Lokallerinde NLP Semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER