Anneler Günü

Anneler Günü -Sakarya Valisi Büyük: -"Annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri her daim göstermeliyiz"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, annelerin sadece özel günde değil, hayatın her anında hatırlanması gerektiğini belirterek, hak ettikleri değerin her daim gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
     Büyük, "Anneler Günü" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, çocukların mutlu olması ve başarısı için gayret gösteren annelerin üzerilerinde ödenemez hakları bulunduğunu kaydetti.
     İnsanın sevgiye, ahlaka, iyiliğe dair hasletlerinin temelini anneden aldığına işaret eden Büyük, annelerin sadece insanı dünyaya getiren bir varlık olmadığını, doğduğu andan itibaren koruyucusu, bakıcısı, öğretmeni olduğunu belirtti.
     Büyük, çocukların mutluluğu ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerin haklarının ödenemez olduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:
     "Annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, hak ettikleri değeri her daim göstermeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Bu mutluluğu annelerimizden esirgememeliyiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle sabrın, merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Onlara en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER