Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti İl Başkanı Köse: -"Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır"


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır" dedi.
     Köse, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, annelerin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini kaydetti. Anneliğin dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden olduğuna işaret eden Köse, annelerin iyiliği en çok hak eden varlıklar olduğunun altını çizdi.
     Hz. Muhammedin "Cennet, annelerin ayakların altındadır" diyerek, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade ettiğini hatırlatan Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.
    
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER