Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun mesaj yayımladı


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Coşkun, mesajında, en değerli varlık olan annelerin, yalnız belirli günlerde değil, hayat boyunca sevgi ve minnetle anılması ve her daim yanlarında olunması gerektiğini belirterek, "Bu vesileyle hayatımıza kattıkları sevgi ile dünyayı anlamlı kılan, dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum" ifadesini kullandı.
    
     -Belediye Başkanı Koçal-
    
     Belediye Başkanı Yakup Koçal da mesajında şunları kaydetti:
     "Bizlere değer bilincini ilk olarak öğreten ve yetiştiren annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakati, cesareti, hoşgörüyü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinde, dinimizde annelere verilen öneme dikkat çekilmiştir. Annelerimize bir gün değil, her gün sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin ellerini öperek Anneler Günü^nü kutluyor, onlara sağlık ve mutluluklar diliyorum."
    
     -AK Parti İl Başkanı Pehlivan-
    
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise mesajında, tüm annelerin bu özel gününü kutlayarak, "Millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetişmesine en büyük katkıyı anneler yapıyor" değerlendirmesinde bulundu.
    
     -MHP İl Başkanı Topçular-
    
     MHP İl Başkanı Hasan Topçular da sevgi ve merhametin, şefkat ve ilginin yeri doldurulamaz temsilcileri olan annelerin özel günlerini saygı, sevgi ve içten dilekleriyle kutlayarak, çocukların yetişme çağında aldığı eğitimin, olgunluk çağındaki davranış ve tutumlarını yakından etkilediği göz önüne alındığında, annelerin manevi sorumluluklarının ne kadar büyük olduğunu daha iyi anladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER