Anneler Günü

Anneler Günü -Vali Coş: "Toplumda dostluk, kardeşlik duygularının daha da güçlenmesi suretiyle annelerimizi üzecek hadiselerin artık vuku bulmaması en büyük dileğimizdir"


ADANA (A.A) - Vali Hüseyin Avni Coş, "Toplumda dostluk, kardeşlik duygularının daha da güçlenmesi suretiyle, annelerimizi üzecek hadiselerin artık vuku bulmaması en büyük dileğimizdir" dedi.
     Vali Coş, Anneler Günü dolasıyla yayımladığı mesajda, annelerin, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarının hiçbir maddi değerle ölçülemeyeceğini belirtti.
     Türkiyeyi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelere ne kadar hizmet edilse az olacağını ifade eden Coş, şunları kaydetti:
     "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan annelerimize, sadece Anneler Gününde değil, yılın her gününde, ömrümüz boyunca hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız olan annelerimizin, tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, annelerimize vereceğimiz en büyük armağandır. Toplumda dostluk, kardeşlik duygularının daha da güçlenmesi suretiyle annelerimizi üzecek hadiselerin artık vuku bulmaması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, yetiştireceği hayırlı evlatlar karşılığında cennetin, ayakları altına serildiği annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER