Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Niğde İl Başkanı Özmen: -"Yüreği yanan, sevgiyle ve şefkatle büyüttüğü çocukları toprağa vermenin acısını derinden yaşayan annelerimizin daha huzurlu bir hayat yaşamaları hedeflerimizden biridir"


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, sevgiyle ve şefkatle büyüttüğü çocukları toprağa vermenin acısını derinden yaşayan annelerin daha huzurlu bir hayat yaşamalarının hedeflerinden biri olduğunu söyledi.
     Özmen, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, anne hakkının dini ve mezhebi olmadığını ifade etti.
     Özmen, şunları kaydetti:
     "Dünyaya gelişimizden, yetişmemize kadar her anlamda bizlere özel hizmet veren annelerimize karşı sorumluluklarımızı, saygı ve sevgimizi göstermekten asla kaçınmamalıyız. Türkiye geleceğini inşa edecek çocuklar yetiştiren annelerimizin ayrı ve çok özel bir yeri vardır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla birlikte kadınlarımıza yönelik yapılan iyileştirmeler asla göz ardı edilemez."
     Çözüm süreciyle annelerin akan gözyaşının dinmesini hedeflediklerini kaydeden Özmen, şöyle devam etti:
     "Bu süreçle birlikte ağlayan bir anne kalmaması hedefimizdir. İnşallah yüreği yanan, sevgiyle ve şefkatle büyüttüğü çocukları toprağa vermenin acısını derinden yaşayan annelerimizin daha huzurlu bir hayat yaşamaları hedeflerimizden biridir. Adaletin inşa edildiği, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü tohumlarının ekildiği bir zaman diliminde annelerinin yüzlerinin her zaman güleceği bir Türkiye inşa etme sevdasındayız."
    
     Muhabir: Murat Kaya / Musa Özyürek
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER