Anneler Günü

Anneler Günü -Çorumda Jandarma ekipleri, trafik uygulamasında kadın sürücüler ile araçlardaki kadınlara karanfil dağıtıldı


ÇORUM (A.A) - Çorumda Anneler Günü dolayısıyla Jandarma ekipleri, trafik uygulamasında kadın sürücüler ile araçlardaki kadınlara karanfil dağıtıldı.
     İl Jandarma Komutanlığı ve İl Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Çorum-Samsun kara yolu ile Ortaköy, Osmancık ve İskilip kara yolu üzerinde yapılan trafik uygulamasında, uygulamaya takılan araçların kadın sürücüleri ile araçlardaki kadınlara "Anneler Günü" dolayısıyla karanfil takdim etti. Kadınların Anneler Gününü kutlayan ekipler, ayrıca sürücülere emniyet kemeri kullanımı, hız sınırı, uykusuz araç kullanılmaması gibi konularda uyarılarda bulundu.
     Uygulama kapsamında tümü kadınlardan oluşan tarım işçilerini taşıyan bir minibüsü de durduran ekipler, kadınlara karanfil takdim ederek, günleri kutladı.
     Trafik uygulamasında kendisine karanfil takdim edilen araç sürücüsü Melek Kevser, "Jandarma ekiplerini görünce biraz heyecanlandım. Ben evraklarımı hazırlarken onlar bana karanfil verip, anneler günümü kutlayınca çok şaşırdım ve mutlu oldum" diye konuştu.
     Anneler Günü dolayısıyla ilk kez gerçekleştirilen ve kadın subayların da katıldığı uygulamada 600 adet karanfil dağıtıldı.
     Bu arada trafik uygulamasının yanı sıra yol kenarlarındaki tesisler ile Çatak ve Sıklık Tabiat Parklarında piknik yapan aileleri de ziyaret eden Jandarma ekipleri, buralardaki kadınlara da karanfil vererek anneler gününü kutladı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER