Annelerine kavuşan Solin ile Mirhat

Annelerine kavuşan Solin ile Mirhat -Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur, lösemi hastası kızı Solin ile epilepsi hastası oğlu Mirhatı psikiyatri desteği almaları için Diyarbakıra getirdi


DİYARBAKIR (A.A) - KCK davasından tutuklu bulunduğu cezaevinden adli kontrol uygulaması ile tahliye olan Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur, lösemi hastası kızı Solin ile epilepsi hastası oğlu Mirhatı psikiyatri desteği almaları için Diyarbakıra getirdi.
     Hasta çocukları ile Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi Psikiyatri Bölümüne gelen Onur, hastane çıkışında gazetecilerin çocukların sağlık durumunu sorması üzerine, kızı Solinin dün gece mutluluktan zıplarken kanamasının başladığını ancak daha sonra kanamasının durduğunu söyledi.
     Onur, doktorun Solinin hareketliğini mutluluğuna bağladığını belirterek, Solin ve Mirhat şu anda daha iyiler. Solin 2 seanstan sonra psikiyatri desteğine ihtiyaç duymayacak ama Mirhat sürekli psikolojik destek görecek dedi.
     Mirhat Onur da, annesi ile olduğu için mutlu olduğunu belirterek, Umarım anneleri cezaevinden olan tüm çocuklar benim mutluluğumu yaşar ve barış sağlanır diye konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Eser- Aziz Aslan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Annelerine kavuşan Solin ile Mirhat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER