ANSİAD 12. Olağan toplantısı

ANSİAD 12. Olağan toplantısı -Toplantıda 2011 yılı vergi rekortmenleri için ödül töreni düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) 12. Olağan Toplantısı kapsamında 2011 yılı vergi rekortmenleri ödül töreni düzenlendi.
     ANSİADın 12. Olağan Toplantısı Rixos Downtown Otelinde gerçekleştirildi. Toplantı, 2011 yılında kurumlar ve gelir vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 100e giren Antalyadaki işadamlarına ödüllerinin verilmesiyle başladı.
     İşadamları ödüllerini, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ANSİAD Başkanı Hakkı Ergin Civan ve ANSİADın eski başkanı Mehmet Hacıarifoğlundan aldı.
     Toplantıda Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Doğruel, Türkiyede ve Dünyada Bölgesel Kalkınma Üzerine Gözlemler ile Sanayi ve Mekan konulu konferans verdi.
     Doğruel, imalat sektörünün sanayi alanında önemli bir faktör olduğunu söyledi.
     Türkiyede ve Antalyada imalat sanayisinde az bir artış yaşandığını ifade eden Doğruel, bunda hizmet sektörünün etkin rol üstlendiğini dile getirdi. Doğruel, Türkiyede hizmet sektöründe artış yaşayan iller arasında İstanbulun ilk, Ankaranın ikinci ve Antalyanın da üçüncü sırada yer aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber ANSİAD 12. Olağan toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER