Antakya Belediyesi spor takımları

Antakya Belediyesi spor takımları


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar 2. Ligi C Grubunda mücadele eden Homend Şirincespor dün Samsun Tekkeköy Belediyesi ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 82-61lik skorla yenmenin sevincini yaşıyor.
     Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Samsun Tekkeköy Spor Salonunda oynanan maçta Homend Şirincespor rakibini 82-61 gibi farklı ve net bir skorla yenmenin gururunu yaşadığı belirtildi.
     Bugüne kadar oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet ve bir mağlubiyetle sonuçlandıran Homend Şirincespor, grubunda lider Çankaya Üniversitesiyle arasında 1 puan fark bulunuyor. Homend Şirincespor, 5 puanla yer aldığı C grubunda 4. sırada bulunuyor.
     Homend Şirincespor 10 Kasım Cumartesi günü Antakya Spor Salonunda Güre Belediyesporu misafir edecek.
    
     -Voleybol-
    
     Türkiye 2. Lig B grubunda mücadele eden Antakya Belediyesi Erkek Voleybol takımı ise, Antakya Spor Salonunda oynadığı karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu (TVF) Spor Lisesi takımını 3-2lik skorla yenmeyi başardı.
     Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı bu yıl yükseldiği 2. ligde deplasmanda Sungurlu Erkek Voleybol takımı ile oynadığı ilk karşılaşmayı 3-0 lehine sonuçlandırmış ve üç puanı hanesine yazmayı başarmıştı. Ligin ikinci haftasında ise TVF Spor Lisesi takımını kendi evinde konuk ettiği karşılaşmada 3-2lik sonuçla iki puan daha alarak toplam 5 puanla grubunda üçüncü sıraya yükseldi.
     Antakya Belediyesi Erkek Voleybol takımı, 11 Kasım Pazar günü Kayseri deplasmanında Atatürk Spor Salonunda Melikgazi Belediyespor ekibiyle karşılaşacak.
     Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Lig 4. Grupta mücadele eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı da, İskenderun 5 Ocak Stadında konuk ettiği Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımını 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Belediyesi spor takımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER