Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve

Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Teksöz: -Hatay üzerinde oyun oynanıyor. Barış, kardeşlik, hoşgörü şehrinin üzerine gölge düşürmeyelim


HATAY (A.A) - Antakya Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, Hatay üzerine oyunların oynandığını, barış, kardeşlik ve hoşgörü şehrinin üzerine gölge düşürülmemesi gerektiğini belirtti.
     Teksöz, yaptığı yazılı açıklamada, Hatayın hoşgörü ve medeniyet kenti olduğunu hatırlattı.
     Hatayda farklı dinlerin yüzyıllardır bir arada barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığını ifade eden Teksöz, açıklamasında şunları kaydetti:
     Bugünlerde komşumuz Suriye zor ve sıkıntılı günler geçiriyor. Son zamanlarda Suriyelilerle ilgili çıkan haberler kentimize zarar veriyor. Bugünlerde daha sıkı kenetlenmemizi gerektiriyor. Şehrimizin, sokaklarımızın çok güvenli olduğunu herhangi bir olağanüstülüğün yaşanmadığını gece eşlerimiz ve çocuklarımızla beraber dolaştığımızı herkesin bilmesine rağmen, olumsuz haberler şehrimizin ticaretine zarar vermektedir. Kardeşin kardeşe düşman olması isteniyor. Kabuk tutmuş bir yarayı kasıtlı ve planlı bir şekilde kaşıyıp kanatmak isteyenler var. Hatay üzerinde oyun oynanıyor. Barış, kardeşlik, hoşgörü şehrinin üzerine gölge düşürmeyelim.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER