Antakya Medeniyetler Korosundan barış mesajı

Antakya Medeniyetler Korosundan barış mesajı -Antakya Medeniyetler Korosu Dernek Başkanı Özfırat: Korumuz aracılığıyla barışa çağrı yapmak istiyoruz


HATAY (A.A) - Antakya Medeniyetler Korosu Dernek Başkanı Yılmaz Özfırat, üç semavi dinin temsilcilerinden oluşan korolarıyla, barışa çağrı yapmak istediklerini belirtti.
     Özfırat, dernek üyeleri ile birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (HGC) Ahmet Yetişene ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, amaçlarının Hataydaki birlik, beraberliği ve birlikte yaşamayı tüm insanlığa göstermek olduğunu kaydetti.
     İnsanlığın bugün tek ihtiyacı olan şeyin barış olduğunu ifade eden Özfırat, İnsanlığın barıştan başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. En önemli olan şeyin barış olduğunu düşünüyoruz ve belki bizi görüp Hataydan örnek alarak insanlık tekrar unuttuğu bir takım değerleri kazanır diye umut ediyoruz diye konuştu.
    
     - Akdeniz Olimpiyat Komitesine konser -
    
     Koronun yoğun bir tempo içerisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Özfırat, yarın Mersinde Fransadan gelen Akdeniz Olimpiyat Komitesine konser vereceklerini söyledi.
     Bursada Barış ve Hoşgörü Haftası etkinliğinde de sahne alacaklarının altını çizen Özfırat, yurt içinin yanı sıra eylül ayında Norveç ve Almanyada bir turne programlarının bulunduğunu kaydetti.
     HGC Başkanı Yetişen de Hatayın gururu olan Antakya Medeniyetler Korosunun yaptığı her etkinlikte kentteki medeniyeti, kültürü ve hoşgörüyü tüm ülkede ve ülke dışına taşıdığını ve gazeteciler olarak her zaman kendilerine destek olacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Medeniyetler Korosundan barış mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER