Antalyada Dinopark açıldı

Antalyada Dinopark açıldı -Kemerin Göynük beldesinde hareket eden ve ses çıkaran 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinopark törenle hizmete girdi


ANTALYA (A.A) - Kemerin Göynük beldesinde hareket eden ve ses çıkaran 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinopark, törenle hizmete girdi.
     Daha önce ziyarete açılan Dinoparkın resmi açılışı nedeniyle düzenlenen törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kemer Belediye Başkanı Yusuf Üras ve davetliler katıldı. Akaydına, açılış sırasında çekilmiş fotoğraflardan oluşturulan albüm hediye edildi.
     Başkan Akaydın ve katılımcılar, dinozorların yanı sıra çocuk oyun alanları, 7D sinema, planetaryum, yer çekimsiz ortam sağlayan ve astronotların uzay mekiği içerisindeki hareketlerinin anlaşılmasını sağlayacak simülatörün de bulunduğu alanı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
     Ünlü manken Tuğba Özay ve Arzu Yanardağ da Dinoparkı gezdiler.
     Girişinde ziyaretçileri, Apatosaurus cinsi dinozor ile korku filmlerine konu olan T-Rex dahil 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinoparkta vatandaşlar, pençe ve kuyruklarını oynatabilen, başını çeviren, ses çıkaran dinozorların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Akaydın, burada yaptığı açıklamada, Dinoparkı uzun zamandır takip ettiğini belirterek, Türkiyenin turisti eğlendirme konusunda eksik kaldığını, ancak 11 milyon turisti ağırlayan Antalyanın böyle bir parka kavuşmasının önemli olduğunu söyledi.
     Dinopark Yatırımcı Firma Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkan ise, Türkiyenin ilk, Avrupanın en büyük dinazor parkını açmış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, turizme çok büyük katkısı olacağını düşündüğü parkı tüm Antalyalıların ziyaret etmelerini beklediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Dinopark açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER