Antalyada dolandırıcılık operasyonu

Antalyada dolandırıcılık operasyonu -Tedavülden kalkan Alman Markını kur değerinin altında vereceğini söyleyerek bir kişiyi dolandırdığı iddia edilen 2 zanlı, gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyada tedavülden kalkan Alman Markını kur değerinin altında vereceğini söyleyerek bir kişiyi dolandırdığı iddia edilen 2 zanlı, gözaltına alındı.
     Bir süre önce internet üzerinden Bayram Aya ulaşan K.G, (25) ve C.U. (39), ellerinde yüklü miktarda Alman Markı bulunduğunu, bunu kur değerinin altında Türk Lirası ile değiştirmek istediklerini söyledi. Alman Markını bankalarda Türk Lirası ile değiştirebileceğini öğrenen Bayram A, zanlıların banka hesaplarına 10 bin lira havale etti.
     Ancak zanlıların belirtilen adreste kendisi ile buluşmaması üzerine dolandırıldığını anlayan Bayram K, Antalya Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine başvurdu.
     Polis ile işbirliği yapan Bayram K, K.G. ve C.U. ile tekrar görüşerek 15 bin lira karşılığında daha mark almak istediğini, parayı da buluştuklarında vereceğini belirtti. Konyaaltında belirlenen adrese gelen zanlılar, polis tarafından yakalandı.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER