Antalyada hırsızlık operasyonu

Antalyada hırsızlık operasyonu -Antalya, İzmir, Kütahya ve Mersinde araç hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalya merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda, araç hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, farklı illerde yapılan kamyon hırsızlığı ile ilgili 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından bir suç örgütüne yönelik Antalya, İzmir, Kütahya ve Mersinde belirlenen adreslerde eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyonda örgüt elebaşı V.T. ile örgüt üyeleri R.C, Ü.Y, Ü.Y, F.A, S.H, O.K, H.B. ve E.B. yakalandı.
     Örgütün Antalya, Denizli, Burdur, Ankara, Karaman ve Afyonkarahisarda 9 ayrı kamyonun çalınması olayına karıştığı, oaha sonra motor ve şase numaralarını İzmir ve Kütahyadaki depolarda değiştirerek satmaya çalıştıkları iddia edildi.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında araç hırsızlığı yapmak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
     Öte yandan çalınan kamyonlardan bazılarının yerinin, GPRS sistemi sayesinde tespit edildiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER