Antalyada hırsızlık operasyonu

Antalyada hırsızlık operasyonu -Çaldıkları motosikletleri parçaladıktan sonra sattıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyada çaldıkları motosikletleri parçalara ayırdıktan sonra sattıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yavuz Özcan Parkındaki falezlerde denize yakın bölümdeki kayalıklarda balık tutan vatandaşlar bir çuval içerisinde 23 adet plaka bulduklarını belirterek 155 Polis İmdat Hattına ihbarda bulundu.
     Olay yerine gelerek incelemede bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, plakalardaki parmak izinden yola çıkarak yaklaşık 4 ay önce İ.Şyi gözaltına almış, İ.Şnin 5 motosiklet hırsızlığına karıştığı tespit edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.Şnin ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesindeki bir depoya baskın düzenledi.
     Baskında kent genelinde 20 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen M.Z, Ö.Ç, M.Ö, Ç.Ö. ve F.G. gözaltına alındı. Depoda yapılan aramalarda ise çok sayıda çalıntı motosiklet parçası bulundu.
     Zanlıların çaldıkları motosikletleri yakalanmamak için şase numaralarını kazıdıktan sonra parçalara ayırarak sattıkları öğrenildi. Zanlılar arasında motosiklet tamircilerinin de bulunduğu bildirildi.
     Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER