Antalyada otomobil dereye yuvarlandı: 2 yaralı

Antalyada otomobil dereye yuvarlandı: 2 yaralı -Kumluca ilçesinde dereye yuvarlanan otomobildeki sürücü ile oğlunu dere kenarında balık tutan vatandaşlar kurtardı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada dereye yuvarlanan otomobildeki sürücü ile oğlunu dere kenarında balık tutan vatandaşlar kurtardı.
     İlçeye bağlı Beykonak beldesinden Kumluca yönüne gitmekte olan Mevlüt Çakır yönetimindeki 35 M 5521 plakalı otomobil, Akmaz Deresinin üzerindeki köprüden geçtiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü bariyerlerine çarptıktan sonra dereye düştü.
     Bu sırada dere kenarında balık tutan vatandaşlar, otomobilin dereye düştüğünü görünce yardıma koştu. Suya gömülmeye başlayan otomobilden sürücü Mevlüt Çakır (54) kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı. Yanında bulunan oğlu Mahmut Çakır (15) ise vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.
     Dereden çıkarıldıktan sonra çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından baba ile oğlu kaldırıldıkları Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
     Öte yandan içindekilerin çıkarılmasının ardından tamamen suya gömülen otomobil, dereden dalgıçların yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından çekici yardımıyla çıkarıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada otomobil dereye yuvarlandı: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER