Antalyadaki kış dönemi gençlik kampı

Antalyadaki kış dönemi gençlik kampı


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yaşar Koparan, Gençlik ve Spor Bakanlığının, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla düzenleyeceği, Antalyada kış dönemi gençlik kampı başvuruların devam ettiğini söyledi.
     Koparan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlıkça Antalyada düzenlenecek kampa katılmak isteyen 17-24 yaş grubundaki öğrencilerin, Gençlik Merkezine giderek müracaatta bulunabildiklerini kaydetti.
     28 Ocakta başlayan başvuruların 8 Şubat tarihinde sona ereceğini dile getiren Koparan, şimdiye kadar 20 öğrenci kampa katılmak üzere gençlik merkezilerine müracaatta bulunduğunu ifade etti.
     Kampın 4 dönemden oluştuğunu kaydeden Koparan, ilk kamp döneminin 16-20 Şubat, ikinci kamp döneminin 21-25 Şubat, üçüncü kamp döneminin 26 Şubat-2 Mart, dördüncü kamp dönemininse 3-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyledi.
     Koparan, şöyle konuştu:
     5 gün boyunca Antalyada kampa girecek her grup, futbol, basketbol, voleybol, minigolf, tenis, masa tenisi, paintbol, okçuluk gibi sportif aktivitelerin yanı sıra tiyatro ve gezi aktivitelerinden faydalanacak. Kamp dönemleri yol hariç 5 gün olarak belirlendi. Antalyada 5 yıldızlı otellerde düzenlenecek kamp ücretsiz olacak. Öğrencilerin bütün masrafları bakanlığımızca karşılanacak. Kampa girecek öğrenciler araçla evlerinden alınacak, kamp dönüşü ise tekrar araçla evlerine geri bırakılacak.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Antalyadaki kış dönemi gençlik kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER