Antalyadaki şiddetli yağış

Antalyadaki şiddetli yağış -Ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarının ilk etabından sonuç alınamadı


ANTALYA (A.A) - Antalyada ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarının ilk etabından sonuç alınamadı.
     Dün akşam saatlerinde Antalyada etkili olan şiddetli yağış sırasında sel sularına kapılan 4 kişilik Reyhaniye ailesinin 3,5 yaşındaki kızı Emine Irmak Reyhaniye için itfaiye, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar ve polis ekiplerince Sarısu Deresi içinde, arabanın bulunduğu yerden deniz yönüne doğru sabah 09.00 sıralarında yeniden arama çalışması başlatılmıştı.
     Bir süre dere içinde yaya olarak sürdürülen çalışmalar, derenin derinliğinin arttığı yerde botla sürdürüldü. Çalışmalara havadan helikopter de destek verdi. Ailenin akrabaları ise dere kenarlarında arama yaptı.
     Aracın bulunduğu yerden derenin denize döküldüğü yere kadar sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi. Arama sırasında derede bazı oyuncaklar ile dün sahibi tarafından çalındığı bildirilen bir otomobile rastlandı.
     Çalışmalara saat 12.00 itibarıyla 1.5 saat ara verildi.
     Dün Antalyadaki şiddetli yağış nedeniyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresinde otomobilleriyle sele kapılmış otomobildeki anne-baba ve bir çocuk kurtulmuş, 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresinde kaybolmuştu. Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu. Dün yapılan arama çalışmalarına gece olması nedeniyle ara verilmişti.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki şiddetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER