Antalyadaki suç örgütü operasyonu

Antalyadaki suç örgütü operasyonu -Operasyon kapsamında Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısının da gözaltına alındığı öğrenildi


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Serik ilçesindeki suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısının da bulunduğu öğrenildi.
     Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yaklaşık iki yıldır devam eden teknik ve fiziki takibin ardından, bu sabah saatlerinde 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 40 zanlının sorgusu sürüyor. Gözaltına alınanlar arasında kısa süre önce Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan ve bir dönem Serik ilçesinde de görev yapan Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş de bulunuyor.
     Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından yarın adliyeye sevk edilecek.
     Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Serik ilçesinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, operasyonda, eski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı K.Knın da arasında bulunduğu 40 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların, Serik ve Antalyada nitelikli yağma, ev, araç kurşunlama, hürriyetten yoksun bırakma, darp, ihaleye fesat karıştırma, cinsel saldırı suçlarına karıştıkları iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyadaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER